Oteo devojčicu (4), pa ponavljao JEZIVE reči: Pravi šok usledio kad se saznalo ŠTA je držao u kući…

Region

Oteo devojčicu (4), pa ponavljao JEZIVE reči: Pravi šok usledio kad se saznalo ŠTA je držao u kući…

Čovek osumnjičen za otmicu devojčice Kleo Smit, iz kampa u Australiji je, kako je otkriveno, bio opsednut Bratz lutkama i imao je sobu punu igračaka u svojoj kući. On je i zvanično optužen za otmicu četvorogodišnjaka.

Naime, Terens Darel Keli (36) pojavio se danas prvi put na sudu kako bi saslušao optužbe, 30 sati nakon što je uhapšen u Karnarvonu, u zapadnoj Australiji, pod sumnjom da je kidnapovao četvorogodišnjakinju.

Keli je ušao u sudnicu bos i nekoliko puta je prekidao sudiju dok su mu čitane optužbe, a uz to je i okupljenim novinarima vikao: “Dolazim po tebe!”.

On se, međutim, nije izjasnio krivim i nije podneo zahtev za kauciju. Policija je dala nekoliko detalja o tome kako veruje da je Keli oteo Kleo. A istraživanje njegovog Fejsbuk profila je dalo još šokantnije detalje.

Keli je, naime, koristio jedan nalog, pod nadimkom “Bratz DeLuca”, kako bi detaljno opisao svoju opsesiju Bratz igračkama lutkama. Na njegovom profilu se mogu naći i fotografije njegove sobe prepune igračaka za devojčice, ali i sopstvene fotografije na kojima se vidi kako pozira sa njima.

– Volim svoje lutke – napisao je on u jednoj objavi, pa je dodao:

– Volim da vodim svoje lutke da se vozim okolo i da im pravim frizure i selfije u javnosti.

Jedan od naloga na društvenim mrežama povezanih sa ovim muškarcem je čak pratio Eli, majku nestale devojčice, koja je koristila svoj profil da moli za pomoć u pronalaženju svoje četvorogodišnje ćerke.

Kleo je nestala dok je bila na porodičnom kampovanju sa majkom Eli, očuhom Džejkom Glidonom i sestrom Islom.

Porodica je bila smeštena u šatoru, a sledeće jutro majka je videla da deteta nema. Nakon opsežne istrage, detektivi su je ipak našli.

-Detektiv Blejn, koji je radio na slučaju otkako je Kleo nestala, rekao je da je prva stvar koju je uradio kada je pronašao devojčicu bila da je pita za ime. Posle tri pokušaja, konačno je odgovorila: Zovem se Kleo. – rekao je on.

Muškarac koji se sumnjiči za njenu otmicu se trenutno nalazi pod istragom. (objektiv.rs)