DRAŠKOVA VILA U BANJALUCI VREDI MILIONE! Političar u žiži javnosti zbog afere s pevačicom, a u kući ZLATNO STEPENIŠTE! SUVI LUKSUZ…

Zanimljivosti

DRAŠKOVA VILA U BANJALUCI VREDI MILIONE! Političar u žiži javnosti zbog afere s pevačicom, a u kući ZLATNO STEPENIŠTE! SUVI LUKSUZ…

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u žiži je javnosti otkako je Jovana Jeremić otkrila da jedna pevačica “u tajnoj vezi s političarem”, ali to nije jedina stvar zbog koje on privlači pažnju.

Ubrzo su isplivali snimci sa nastupa Tanje Savić na kojem je u društvu gradonačelnika, a sama Tanja nije želela ni da potvrdi ni demantuje navode medija da je u romantičnoj vezi s njim. Uporedo s interesovanjem za vezu, vlada i interesovanje za milionsku vilu u kojoj živi Draško.

Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Vila je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom, a javnost je imala prilike da vidi kako izgleda kada je pevačica Goga Sekulić u njoj snimila spot.

Skoro sve knjige koje ima je pročitao, a među brojnim knjigama ima mnoštvo onih koje se tiču srpske istorije, Andrićeva dela, knjiga o Patrijarhu Pavlu…

U prostoriji za proslave imaju unikatni nameštaj – čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umetnička dela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata. Tu su i brojne ikone i porodične fotografije.

On je jednom otkrio da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci. Kurir.rs/K.Đ.