MOŽE ĆERKA DA TI BUDE, PRESTAR SI ZA NJU! Fanovi napali Petra Graša zbog veze sa 15 GODINA MLAĐOM Hanom, pršte prozivke zbog slika

Showbizz

Pevač Petar Grašo već neko vreme je u vezi sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, nakon što je raskinuo sa koleginicom Danijelom Martinović sa kojom je bio više od dve decenije.

Mnogi su bili šokirani kada su Petar i Hana ozvaničili svoju vezu, pa su tako i mišljenja podeljena kada su njih dvoje u pitanju. Dok jedni podržavaju njihovu ljubavi, ima i onih koji ih prozivaju u komentarima na društvenim mrežama.

Naime, na jednoj fan stranici isplivala je njihova zajednička fotografija u kojima su pojedini osudili pevača zbog veze sa mlađom devojkom.

“Meni dođu kao brat i sestra kad ih pogledam, nikako kao zaljubljen par”, “Pao mi je u očima skroz”,”Danijela je zakon za nju”, “Grašo, prestari ste za Hanu. Može kćer da vam bude”, glasili su neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su istakli da podržavaju ovu romansu.

“Preslatki. Ljubav je to”, “Neka živi ljubav. nas fanove treba da zanima samo muzika, a šta on radi privatno njegova je stvar”, pisali su fanovi.kurir.rs