POŽALILA SAM SE TERAPEUTU, SAD VEĆ BRINEM! Nataša Bekvalac progovorila o ljubavnom životu, a onda dobacila: Ja sam alkoholičar!

Showbizz

Nataša Bekvalac pojavila se na jednom događaju i svojom lateks kombinacijom sve ostavila bez daha.

Pevačica je na pitanje šta je u poslednje vreme čini srećnom otkrila da dugo nije izlazila iz svog gnezda.

– Ovih dana me srećnom čine veoma male stvari. Posle dužeg vremena jako sam se radovala da dođem na ovaj događaj, nisam izlazila ne pamtim kada… Ovo mi je bio prelep povod da se upristojim i zaličim na ženu – smeje se Nataša.

Pevačica je otkrila i da li voli i kakva je kad popije.

– Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar – našalila se Bekvalčeva, pa nastavila:

– Šalu na stranu, nikad se nisam napila, a pogotovu poslednjih godina veoma kontrolišem, prosto poznajem svoje telo i samo par čašica mi je dovoljno. Ja sam veseljak, smejem se kao blesava.

Bekvalčeva je šokirala priznanjem da do relativno skoro nije bila sklona porocima.

Nećete verovati, ali do tridesete godine nisam zapalila cigaretu niti probala alkohol, ali zato sam sve to nadomestila posle tridesete – otkriva pevačica.

Nataša se dotakla i svog ljubavnog statusa.

– Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam – priča Bekvalčeva kroz smeh, pa dodaje da često posećuje psihoterapeuta.

– U Srbiji je dosta toga “tabu” tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije gde je to prosto stvar lične higijene. Kao što ste kupate, tako treba da vodite i računa o svom mentalnom zdravlju. Za mene to odavno nije “tabu” tema, jako dugo već idem, ja sam žena iz javnog posla, razne su energije, razni su pritisci, a ja imam plan da još dugo ostanem zdrava – zaključuje Nataša.kurir.rs