Slučajno saznao da mu je supruga sve muškarce prije njega više voljela: Zato joj je priredio NEZABORAVNU noć…

Showbizz

Slučajno saznao da mu je supruga sve muškarce prije njega više voljela: Zato joj je priredio NEZABORAVNU noć…

Kanađanin iz Hamiltona opisao je na portalu Quora svoj slučaj koji mu se dogodio u braku, kada je sasvim slučajno otkrio da mu je supruga voljela sve bivše partnere više od njega, prenosi Objektiv.

Razočarani muškarac istakao je da mu je za sve što je sumnjao oko ljubavi supruge potvrdu dobio na jednoj sjedeljci.

– Bilo je nas nekoliko parova, pili smo do ponoći i šalili se. Najbolja drugarica moje supruge dosta je popila i sticajem okolnosti smo ostali sami petnaestak minuta u kuhinji dok je provjeravala da li je jelo gotovo u rerni. Tada mi je otkrila da je moja supruga duboko u sebi nesrećna jer je svjesna da me ne voli kao što je voljela prethodna tri partnera. S dvojicom je bila po četiri godine u mladosti, a s jednim tri. Ona i ja smo šest godina u braku, a spojilo nas je to što je jako brzo zatrudnila u vezi – napisao je muškarac koji se predstavio kao Šagun.

Naglašavajući da je puno puta osjećao i sam da ona nije zadovoljna njim, nadao se da je njegova nesigurnost jedino što ga sputava u braku.

– Tada mi je njena prijateljica rekla i da se sa dva partnera vidjela nekoliko puta tokom našeg braka, ali nije htjela da mi priča da li me je tada varala. Bio sam presrećan što je drugarica pijana, jer da nije, nikada ovo ne bih saznao. Donio sam odluku da ću joj naredne večeri uzvratiti za sve – rekao je Šagun.

Te naredne večeri, sačekao je da kćerka zaspi, pa je ženi pokazao na telefonu sliku sa bivšom djevojkom.

– Našao sam se s njom u gradu, ispričao sam joj sve. Iako se nismo nekoliko godina čuli ni vidjeli, trebala mi je ovim povodom. I razumjela me je. Zagrlila me je na slici i poljubila. Žena mi se potresla zbog slike, a onda sam joj rekao za ovo što sam saznao. Negirala je dok nije okrenula telefonom drugaricu predamnom i tada se uvjerila da se ona izlajala predamnom. Pao joj je mrak na oči i ja sam narednih dana zadovoljno izašao iz kuće. Sad smo razvedeni, a sa kćerkom se viđam često i sve je u najboljem redu između mene i nje. Što se žene tiče, neka se sad viđa koliko hoće sa bivšima, ima svo vrijeme ovog svijeta – zaključio je Šagun koga su čitaoci zdušno podržali u odluci. haber.ba