DALILA SE NEĆE VRATITI U KUĆU! Oglasio se OTAC – Nju neću pogledati, a DEJAN može da živi kod mene!

Showbizz

DALILA SE NEĆE VRATITI U KUĆU! Oglasio se OTAC – Nju neću pogledati, a DEJAN može da živi kod mene!

Goran Dragojević otkrio je kako se osjeća nakon kraha braka njegovog sina Dejana i Dalile Dragojević. On je istakao da ga boli dok gleda kako mu se sin samopovrijeđuje i pati u Zadruzi, ali bez obzira na to, Dragojević je bio jasan povodom sinovljevog napuštanja rijalitija.

Kazao je da Dejan treba da prestane sa scenama i povrijeđivanjem sebe, ali da ne napušta Bijelu kuću jer će dobiti kaznu od 50.000 eura.

Goran je takođe istakao da se nada pozivu sa sinom, nakon kog tvrdi da bi uspio da ga podsjeti zbog čega je ušao i da kako treba da nastavi dalje.

– Ne znam šta više da komentarišem, više nemam stomak da to gledam, pokušavam da se isključim iz cijele te priče jer mi ništa nije jasno. Boli me kada gledam svoje dijete kako se samopovrijeđuje, mislim da ni jednom čovjeku nije prijatno da gleda one scene, a posebno roditelju da gleda svoje dijete u tim stanjima. Osjećam se prevareno i slagano, ne interesuje me više ta priča, nezahvalno je bilo šta govoriti dok ne popričam sa njim. Pročitam šta moram, vidim, ali trudim se da se što manje nerviram jer ne mogu ništa da promijenim. Volio bih da Produkcija Dejanu obezbjedi poziv sa mnom, bio bih im veoma zahvalan. Mislim da bi mu to pomoglo, da bi pozitivno uticalo na njegovu psihu. Rekao bih mu da se mane Dalile, da samo gleda naprijed i da se ne osvrće. To bi bilo dovoljno, on bi tačno razumio šta to znači i kako treba dalje. Podsjetio bih ga zbog čega je ušao i da treba da izdrži do kraja. Dalili se ne bih obratio, ne bih je pogledao, jer takve osobe ne zaslužuju riječ jednu od mene da dobiju – kazao je Goran.

– Dejan nikada nije bio ovakav, skakanje u bazen i to nanošenje fizičkog bola sebi me je ostavilo bez teksta, on nikada ništa slično nije učinio. Kompletno Dejanovo ponašanje u Zadruzi mene iznenađuje i zabrinjava. Sa Biljanom sam u kontaktu, ali slabo, ona idalje sve prati… Sa Dalilinim ocem se nisam čuo nekoliko dana. On je čovjek kao i ja iznanađen i u šoku, on voli Dejana i ne zna kako je došlo do svega ovoga. Ne znam da li će se Dalila uopšte vraćati u očevu kuću, nije na meni da govorim o tome. Ne podržavam Dejana da napusti rijaliti i to bih mu rekao. Dobio bi kaznu od 50.000 eura. Kakvo bježanje, mislim da on neće sebe više povrijeđivati, mora da izgura unutra, valjda se neće više udarati, dovoljno je pametan. Dejan nakon rijalitija može da bude kod mene, a on ima i kuću tamo, koju su zajedno napravili pa može i u nju da se vrati. Kakve veze ima što je ta kuća na imanju njenog oca, pa on je zajedno sa njom radio i ulagao u to, on može da se vrati gdje god želi, ima gdje. Uvijek može i kod mene, ja sam sam u kući. Dejan nikoga nije obrukao i prevario, njemu su sva vrata otvorena – ispričao je Dragojević i dodao:

– Davidu nije lako, on voli Deju, brat mu je. Dejana niko nije odbacio, ne znam zašto on tako govori, bude mi žao kada to čujem. Te neke situacije, koje su se dešavale dok je živio sa Biljanom i Davidom, ja ne znam. Ne vjerujem da bih ponovo prihvatio Dalilu za snajku. Ona je stvarno super bila godinama, ne znam šta joj se desilo. Kada bi Dejan to odlučio, ne znam, ako joj on oprosti šta ja tu mogu – iskreno je rekao Dejanov otac, prenosi Srbija danas. haber.ba