Žena mu je dugo ostajala na poslu, a onda je uzeo telefon i video SRAMNE poruke: “Besan sam“

Zanimljivosti

Žena mu je dugo ostajala na poslu, a onda je uzeo telefon i video SRAMNE poruke: “Besan sam“

Jedan muškarac je ostao doslovno šokiran nakon što je proverio telefon svoje žene i pronašao neprikladne poruke u 3 sata ujutru od strane njenog šefa.

Naime, on je anonimno podelio svoju ispovest i istakao da je znao da nije trebalo da proverava telefon svoje žene, ali je bio sumnjičav u vezi sa tim ko joj je slao poruke usred noći.

Tada je otkrio da šef njegove supruge šalje njegovoj dragoj neprikladne poruke, u kojima sugeriše da želi da je “drži u naručju”. Odmah je, kako je ispričao, postao poprilično zabrinut.

Istakao je kako želi da to ‘prestane’ i sumnja da bi moglo da se dogodi nešto više, jer je, kako je ispričao, njegova žena lagala ko joj šalje poruke.

On se potom požalio na Reditu i objasnio čitavu situaciju:

– Moja žena je prošle godine našla novi posao. Ogromne napore je uložila u to da ga dobije, pa trenutno ja vodim računa o deci, pogotovo što radi prekovremeno. Ipak, znam da se dopisivala sa svojim šefom i to noću, tokom poslednjih nekoliko nedelja. Nedavno je naš odnos bio veoma zategnut i pretpostavljam da ovo ima neke veze sa njenim šefom. Znam da grešim što ovo radim, ali sam odlučio da joj proverim telefon bez njenog znanja – rekao je on.

Ipak, ispostavilo se da su njegove sumnje bile osnovane.

– Šef joj je slao neprikladne poruke noću. U njima je pisalo kako joj želi laku noć, da je drži u naručju, da je teši itd. Do sada je odbijala njegova nabacivanja. Iako znam da me nije varala, činjenica je i da mi nije govorila istinu. Iako nije ništa previše e*otski se*sualno, jako sam ljut na tog čoveka – zaključio je on.

A kako biste se vi osećali da ste se našli u njegovoj situaciji? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)