Majka Darka Lazića zbog sina i Barbare van sebe: Imaju dug od skoro milion dinara!

Showbizz

Majka Darka Lazića zbog sina i Barbare van sebe: Imaju dug od skoro milion dinara!

Darko Lazić i Barabara Bobak jednom objavom na Instagramu izazvali su sumnje da očekuju prinovu, međutim, ova vijest je navodno zabrinula folkerovu majku, koja se još uvijek nije opravila i od šoka da njen sin planira i da pravi treću svadbu, kao i da je Ana Sević poslala izvršitelje zbog duga, dok suđenje sa Marinom tek počinje.

Da podsjetimo, Barbara i Darko nedavno bili u Egiptu gdje su proslavili njegov rođendan, a ona je iznenadila mnoge posljednjom objavom. Barbara je priznala da sada mnogo više jede i na jednoj fotografiji napisala:

– Ja sada jedem za dvoje – što je fraza koji koriste samo trudnice kada jedu više zbog činjenice da nose bebu, pišu mediji.

Komšinica iz Brestača kaže da je Darkovu majku vijest prenerazila, jer je ovo treći put da gleda isti scenario, prvo sa Anom Sević, zatim sa marinom Gagić, i sada opet sa Barbarom.

– Branka je veoma zabrinuta, iako je srećna zbog svog sina, kao i svaka majka. Nju najviše brine to što Darko iza sebe ima već dva propala braka i dvoje djece, za koje treba da plaća alimentaciju. Ona je svjesna njegove finansijske situacije, posebna sada kada im je Ana Sević poslala izvršitelje na vrata zbog duga od skoro milion dinara.

– Marina je već podnijela tužbu i sud će vjerovatno odrediti da i njoj mora da plaća alimentaciju. Troškovi se samo gomilaju, pa Branka brine, da će Darko uskoro raditi samo za alimentaciju. Ne daj Bože i da se sa Barabarom dogodio isto kao i sa prethodne dvije snajke, šta će onda biti – prepričava komšinica Brankinu agoniju. Nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u vezu sa pjevačicom Barbarom Bobak sa kojom uživa u vezi i svakodnevno provodi vrijeme. Da li Darko čeka treće dijete ili je Barabara namjerno željela da privuče pažnju ovom izjavom, vrijeme će pokazati – kaže komšinica za “Svet”. svet.rs