Darkova Barbara razvezala jezik o njegovim bivšim: Marina je razmažena klinka!

Showbizz

Darkova Barbara razvezala jezik o njegovim bivšim: Marina je razmažena klinka!

Pjevačica i djevojka Darka Lazića, Barbara Bobak, podgrijala je priče da je u drugom stanju kada je objavila fotografiju i napisala da “jede za dvoje”, međutim, njih dvoje imaju potpuno drugačije planove. Nakon odmora u Egiptu, Darko i Barbara planiraju zajedno turneju u Americi.

Barbara je ispričala kakvu budućnost očekuje sa folkerom koji iza sebe ima dva braka, a bez dlake na jeziku komentarisala je i njegove bivše – Anu Sević i Marinu Gagić. Barbara je otkrila da li je u drugom stanju, kao što se danima nagađa u medijima.

– Taman posla, pa mi se sprdamo. Baš sam htjela da vidim šta će da se desi, jer je to fora pošto je Darko operisao želudac. Šalimo se da ja jedem za dvoje jer on ne može toliku količinu da konzumira, pa ja pojedem i njegovo- kaže i otkriva da li bi se udala za folkera:

– Da, naravno. On već ispunjava moja očekivanja. Već živimo zajedno kao da smo u braku, lijepo se slažemo. Voljela bih i da imamo djecu, ali ne sada. Neću dok mi se ne pojavi majčinski instinkt.

Barbara se dotakla i suđenja koje Darko i njegova bivša vjerenica, Marina Gagić, imaju zbog neisplaćenih alimentacija.

– Darko je odgovoran i sve svoje obaveze ispunjava. To što dotična pokušava da navuče sebi medijsku pažnju na konto njegovih leđa, to je druga stvar. Kako su novinari uopšte znali da je njima tada suđenje? Zato što ih je ona (Marina) zvala. Neću da potežem uopšte pitanje o tim namjerama i zašto on u očima javnosti ispada neodgovoran… On ćuti zato što ima poštovanja. On bude čovjek, a svi to koriste, a Darko samo neće da kaže gomilu stvari o tim ljudima, ali to ne znači da istina nije tu.

Između Marine i Ane je “izabrala” Anu.

– Zato što je Ana ispala faca, a ova je ispala razmažena klinka. Upoznala sam je nakon što sam u vezi sa Darkom. Imale smo najnormalniju komunikaciju. Žena je kulturna.

– Ana ga ne tuži, to su gluposti. On je riješio sve dugove, samo što je to nešto zastarjelo pa se to ponovo spominje i nisu mu poslati nikakvi izvršitelji kao što je ova (Marina) pričala.

Bobakova kaže da često ona i Darko idu u Brestač.

– Volim da odem tamo da iskuliramo malo ali se opet uvijek nešto dešava u njihovoj kući. Kuha se, puno je ljudi tu, neke priče su uvijek prisutne i to mi je baš zanimljivo. Darkova mama je divna, skroz smo okej. Nikad nije ni bilo drugačije, čujemo se često. Ona uvijek pita kad ćemo doći, ali ne možemo da budemo pretjerano prisne kada se ne poznajemo predugo. Svakako lijepo komuniciramo.

Ističe da se sa Lorenom odlično slaže, dok malog Alekseja ni ne viđa, a na pitanje da li zarađuje od Darka više i da li joj je skočila cijena nastupa nakon veze sa njim, odgovorila je:

– Darko košta mnogo više od mene, ali sad smo tu negdje. Skočila mi je cijena nastupa, ali ne može to da se poredi s njim. Treba jedno sedam-osam večeri da radim za jednu njegovu (smijeh). Trošimo oboje ko sumanuti (smijeh). Šalim se, živimo najnormalnije, u iznajmljenom stanu, trošimo na hranu i piće… Ne oblačimo se po preskupim prodavnicama niti praktikujemo gala život. 24sedam.rs