Žena mu u prvih sedam MESECI braka potrošila sav novac, pa je uveo surovu PROMENU u kuću: Nastao je tajac…

Zanimljivosti

Žena mu u prvih sedam MESECI braka potrošila sav novac, pa je uveo surovu PROMENU u kuću: Nastao je tajac…

Korisnik Redita opisao je slučaj koji mu se dogodio na početku braka i koji je mnoge naterao da se dobro zamisle imaju li i oni sličan problem.

Muškarac iz SAD koji se nije predstavio napisao je da je tokom veze sa budućom suprugom primetio da ona voli da troškari novac na lične hirove, ali je mislio da se to neće preneti na brak. Kada su se venčali, dogovorili su se da žive od obe plate, ali da se zna na šta tačno ide novac, prenosi timesnownews.com.

– Samo u prvih sedam meseci 2021. potrošila je sav novac namenjen za ovu godinu. Pritom to nisu bili vanredni troškovi već nekoliko novih tašni, kaputi od 500 evra, cipele od 300 evra, na kraju ništa nije ostalo ni od ušteđevine za buduće dete za šta smo se dogovorili da ćemo odvajati. Zato sam morao nešto da preduzmem – napisao je muškarac.

Kada je video da razgovor sa suprugom ne pomaže, doneo je najtežu odluku.

– Ukinuo sam joj pristup mojim kreditnim karticama. Sada ja vodim računa o svemu, o komunalijama i odlascima u supermarket. Ona ako želi neka troši od svog novca ali ga nikad ni nema kad sve potroši u prva tri dana od plate. Prvo je mislila da se šalim, ali onda je prvom prilikom digla nos i nismo pričali dva dana. Ne znam kako će ovo dalje funkcionisati, ali ako joj dopustim da ona ima naš novac, odosmo na ulicu – napisao je muškarac.

Ljudi su ga podržali u komentarima, mada je bilo onih koji su izrazili skepsu verujući da takav način funkcionisanja u braku sa početnim zabranama ništa dobro neće doneti. (objektiv.rs)