Zaljubljena Severina? Ne odvaja se od srpskog producenta Filipa

Showbizz

Nakon šest godina braka i rastave od bivšeg nogometaša Igora Kojića prijatelji pjevačice kažu da je opet zaljubljena, a Beograd bruji da je riječ o producentu Filipu Miletiću

Nedavno su na ručku u zagrebačkome mondenom restoranu sjedili Severinini najbliži prijatelji. Zvali su na mobitel i pjevačicu da im se pridruži, no odbila ih je. Sevin prijatelj tad je komentirao: ‘Prijateljica nam je opet jako zaljubljena’.

Više od suradnika?
Severina Vučković (49) rastala se od Igora Kojića (34) nakon šest godina braka i službeno prije dva mjeseca iako nisu živjeli zajedno prethodnih godinu dana. Po Beogradu se pak naveliko priča da su pjevačica i srpski producent Filip Miletić (41) više od poslovnih suradnika.

Seve i Miletić suradnju su počeli prije desetak godina, kad joj je radio hitove kao što su “Brad Pitt”, “Uzbuna”, “Italiana”… Tad se već počelo pisati u srpskim medijima kako je markantni Miletić prekinuo zaruke zbog Severine. U svakom slučaju, pjevačica i producent su nakon njena razvoda od Igora nerazdvojni.

Kad su joj provalili u stan i opljačkali je prije četiri mjeseca, nakon razgovora s policijom, iz Sevina stana na zagrebačkom Bijeniku, osim pjevačice i njena menadžera Tomice Petrovića, izašao je upravo Miletić. Seve i Tomica odvezli su se jednim autom, a Miletić svojim beogradskih registracijA.

.

Torta s natpisom

Prethodno smo pisali kako je Severina na Valentinovo pred svojim stanom, kad ih je dovezao Tomica, nježno poljubila prosijedog markantnog muškarca, za kojega se poslije ispostavilo da je upravo Miletić. Nakon što je potvrdila da se rastala od Igora, Severina se provodila s društvom na moru, a u njenoj ekipi je bio i producent. Potom su pozirali za njenu društvenu mrežu u kupaćem kostimu, a zajedno su se pojavili i na promociji knjige Dimitrija Popovića u KBC-u Dubrava. Prije nekoliko dana pozirala je s Filipom i tortom kojom mu je čestitala rođendan, a na kojoj je pisalo “Volimo te”.

24Sata