Prema Barbari sam grub samo tokom se*sa: Darko Lazić ne prestaje da iznenađuje izjavama!

Showbizz

Prema Barbari sam grub samo tokom se*sa: Darko Lazić ne prestaje da iznenađuje izjavama!

Darko Lazić i njegova nova partnerka, pjevačica Barbara Bobak nedavno su se našli u žiži skandala kada su se u javnosti pojavile priče da je između njih došlo do fizičkog obračuna.

Nedugo zatim u medijima se pojavila vijest i da je pjevač još jednom bio nasilan prema svojoj djevojci, a navodni povod za tuču bila je Barbarina ljubomora zbog Darkovog odnosa sa pjevačicom Monikom Ivkić.

Darko Lazić je sada prvi put odlučio da reaguje i demantuje navedeno, u čemu mu se priključila i Barbara.

“Barbaru nikada nisam udario niti bih to ikada uradio. Volim je kao boga! Nisam bio nasilan ni prema jednoj ženi u svom životu, to sebi nikada ne bih dozvolio. Grub sam samo u s.ksu”, poručio je kroz smijeh Lazić, i dodao:

“Moniku poznajem, ali nikada je nisam muvao. Tačno je da smo zajedno nastupali u Beču, ali to ne znači da sam flertovao s njom”, rekao je Darko.

Njegova djevojka je istakla da joj smetaju priče koje sluša o sebi.

“Darko i ja se nikada u životu nismo potukli. Nisam bila ljubomorna ni kada sam bila klinka, a kamoli sada. Kada je riječ o povredama koje sam navodno zadobila u tuči, mogu samo da kažem da sam prst na nozi povrijedila nedjelju dana prije njegovog nastupa. Čak sam tada gostovala u jednoj emisiji i objasnila sam kako je povreda nastala”, istakla je Barbara. alo.rs