Darko i Barbara ne prestaju sa skandalima: Opet se pobili i to zbog ove pjevačice! Barbari slomljen prst na nozi!

Showbizz

Darko i Barbara ne prestaju sa skandalima: Opet se pobili i to zbog ove pjevačice! Barbari slomljen prst na nozi!

Darko Lazić i Barbara Bobak opet su fizički nasrnuli jedno na drugo, manje od mjesec dana nakon što je odjeknula vijest da su se oni pobili na jednoj proslavi koju je organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoljetstva kćerke.

Kako Kurir Stars saznaje, povod njihove nove tuče ovog puta je koleginica, pjevačica Monika Ivkić, koja živi u Beču. Naime, Barbara je napravila ljubomornu scenu Darku čim se on vratio iz austrijske prijestonice, gdje je imao nastup, na kom se kao specijalna gošća i iznenađenje za publiku pojavila upravo Monika.

Lazić je, kako navodi izvor, dan ranije otišao u Beč, a cijeli dan proveo je u Monikinom društvu, koja godinama živi i radi u tom gradu. Pjevač o ovome nije obavijestio svoju djevojku. Da je do ovog susreta došlo, vjerovatno se ne bi ni saznalo da Darko nije upravo u Monikinom društvu došao u klub u kom je nastupao i zamolio je da mu se na polovini tezge pridruži na sceni, dok on bude pravio pauzu, što je ona i prihvatila. Kada se pojavila na bini, ona je poljubila i snažno zagrlila Lazića, što je iznenadilo sve one koji su se te večeri našli u klubu, koji je bio skoro prazan.

Snimak njih dvoje ipak je završio na Instagramu, a kada ga je vidjela Barbara, do koje su još tokom dana došle informacije da je viđen u centru Beča s Monikom, doslovno je poludjela od ljubomore. Ona je cijelu noć zvala Darka i slala mu poruke, na koje on nije odgovarao, sve do ujutru, kada je trebalo da krene za Srbiju.

– Kada je došao u Novi Sad, u stan koji iznajmljuju, nastao je haos. Barbara je poludjela. Psovala ga je, grebala, vrijeđala. On joj se pravdao da mu se telefon ispraznio i da se zato nije javljao, a da je Moniku slučajno sreo u bekstejdžu kluba i da ju je zamolio da otpjeva nekoliko pjesama. Rekao joj je da su samo prijatelji i da nema potrebe da ljubomoriše i da nije tačno da su se vidjeli tokom dana. Ovo negiranje je tek iznerviralo Bobakovu, koja nije prestajala sa uvredama na njegov račun, a u jednom trenutku Darko je tako odgurnuo Barbaru od sebe da je ona nezgodno pala i slomila prst na nozi – navodi izvor.

Da je do nekog incidenta između njih dvoje zaista i došlo, potvrđuje i činjenica da se Barbara sa slomljenim prstom pojavila i na snimanju jedne emisije na Kurir televiziji. Ona je naime, vidno šepala na jednu nogu, a na pitanje voditeljke šta joj se desilo, dala je nevješt odgovor.

– Bolno sam, ali ovako sam dobro. Merkur je retrogradan, ja sam prije dva dana polomila mali prst na nozi – rekla je Barbara tada.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom i Barbarom, ali nam se oni nisu javljali na telefon, dok je Darkova majka samo kratko prokomentarisala naša saznanja, javlja Kurir. kurir.rs