STANIJA ISKEŠIRALA 144.000 € ZA PENTHAUS U RUMI I IMALA JE POSEBAN USLOV! Zahtevala JEDNO, a evo zašto je izabrala baš tu lokacju

Showbizz

Starleta Stanija Dobrojević prošle godine u Rumi kupila je penthaus od 120 kvadrata, za koji je iskeširala oko 144.000 evra.

Naime, kvadrat u njenoj zgradi košta 1.200 evra, te bivša zadrugarka nije štedela za novi dom.

Stanijina zgrada u Rumi nalazi se dve ulice od zgrade gde žive njeni majka i brat, što je Dobrojevićevoj posebno odgovaralo. Međutim, pre nego što je pazarila nekretninu Stanija je za preduzetnike koji se bave izgradnjom stanova imala poseban uslov koji se tiče komšija.

Kako se navodi, Dobrojevićeva je zahtevala da ukoliko kupi stan, pored njene zgrade ne bude izgrađena druga, jer bi komšije iz susedne zgrade mogle da vide šta se dešava u njenom stanu, te se pored nalazi jednospratan objekat, baš kako je Satanija i zahtevala.

– Stanijina zgrada je završena, ostalo je da se stan opremi nameštajem. Stan ima 120 kvadrata, a platila ga je oko 144.000 evra. Pri izboru posebno joj se dopala lokacija jer su joj majka i brat blizu, ali i to što su investitori ispoštovali njen uslov – rekao je izvor i dodao:

– Ona očigledno želi da sačuva privatnost od komšija i zato je zahtevala da pored njene zgrade ne bude druga zgrada ili visok objekat jer bi tada komšije mogle da gledaju šta se dešava u njenom stanu.

Kurir.rs/I.B/Telegraf