U očevoj kući za nju NEMA mesta, sa dečkom je raskinula: Našla je posao, a mesto gde spava izaziva TUGU…

Zanimljivosti

U očevoj kući za nju NEMA mesta, sa dečkom je raskinula: Našla je posao, a mesto gde spava izaziva TUGU…

Karna Stivens iz Kenta radi kao dostavljačica paketa, a pošto već dugo nema gde da stanuje, živi u službenom automobilu koji joj služi za posao.

Ona navodi da nema novca za iznajmljivanje stanova, a porodična sudbina se poigrala sa njom. Objanila je da u očevoj kući nema dovoljno prostora i nema mesta za nju od kad su se doselili drugi rođaci.

Kasnije je živela sa dečkom u njegovom stanu, a nakon što je pukla ljubav, već godinu dana je faktički beskućnica.

– Kuća mog oca postala je zaista tesna sa useljenjem moje braće i sestara. U to vreme sam se preselila kod dečka, ali smo se brzo rastali. Već godinu dana sam beskućnik i spavam u ovom automobilu. Zaista mi je neprijatno, naročito kada ljudi prolaze i gledaju unutra – ispričala je Karna za Kent Live.

Na poslu, kaže, razumeju njenu situaciju i izlaze joj u susret da se niko ne buni kada koristi službeni auto za spavanje.

– Moram da radim, naročito sada kad sam beskućnik. Kad nisam na poslu, ili sedim u autu ili šetam. Imam veliku podršku porodice i prijatelja koji mu pomažu oko hrane, svetla, ćebadi i sličnih stvari kako bi mi bilo malo udbnije – dodala je ona. (objektiv.rs)