“Sve se vrti oko njih, muka mi je više”: Majka osula paljbu po deci i dala “SAVET” svim roditeljima…

Zanimljivosti

“Sve se vrti oko njih, muka mi je više”: Majka osula paljbu po deci i dala “SAVET” svim roditeljima…

Britanka Stejsi Grin iskoristila je TikTok aplikaciju kao mesto gde će izbaciti sve svoje majčinske frustracije.

Žena kojoj je prema sopstvenom priznanju “muka od rođene dece” i koja više ne želi da ih vidi kaže da se nije posvađala sa svojim potomstvom, naprotiv.

– Samo mi je prekipelo. Sve se vrti oko njih. Po ceo dan gledate da im ugađate, ispunjavate želje, nečemu ih naučite. Kad uveče pred spavanje podvučete crtu, šta ste zapravo uradili za sebe tokom dana? Ništa. Ni u kupatilo ne stignete da odete da se istuširate. I u čemu je na kraju razlika između mene, posvećene majke koja sopstvenu decu više ne može ni da vidi i onih roditelja koji za njih nikad nemaju vremena? Ni u čemu. I moja ali i deca onog drugog koji se nimalo ne trudi oko njih, na kraju će porasti i baviti se sličnim poslovima, imaće slične brige. I zašto sam se onda toliko trudila i izgubila sebe – zapitala se Stejsi u video-snimku koji je pogledalo više od milion ljudi.

Stejsi, koja nije navela kolika su joj deca, niti koliko ih ima, kaže da je “posao” majke najviše pogađa vikendom jer je tada ranije drugačije živela.

– Subotom bih sređivala kuću, pa išla na druženje sa prijateljima. Sada ih ne viđam po 2-3 meseca, a i kad mi dođu kući, deca im se penju po glavama. Savet za sve one koji su pogrešili kao ja, pa su ceo svoj život podredili deci – ne dajte se. Držite se jednog do dva dana u nedelji kada ćete imati vremena samo za sebe. Angažujte člana familije, nekog prijatelja da vas ‘odmeni’ u kući – kaže Stejsi.

Njen izliv besa izazvao je lavinu komentara, uglavnom drugih roditelja.

“Kakva glupost. Na šta sam potrošila minut života”, “Ženo, to se zove biti roditelj. Možeš da se prsiš koliko hoćeš da si faca od majke, ali daleko da si to”, “Ništa, odvedi decu u prihvatilište i vrati se svom provodu”, “Da i ja tebi dam savet: Ne javljaj se više ovde”, “Ako ovako prolaze majke, nikad neću imati decu”, samo su neki od komentara iznerviranih TikTokera. (objektiv.rs)