SRPKINJA ISPISALA DETE IZ VRTIĆA JER JOJ SE NE DOPADA IZGLED VASPITAČICE: Degutantno je kad je neko debeo! Pokrenula RASPRAVU!

Zanimljivosti

Jedna korisnica Tvitera pokrenula je diskusiju na pomenutoj društvenoj mreži o tome šta je prikladan način oblačenja za vaspitačice i koliko treba da ima kilograma.

“Kaze žena, prebacila dete od 2,5god. iz državnog u privatni vrtić jer se vaspitačica oblačila kao sa estrade pa da detetu ne usadi pogrešne standarde. Pa gde si ti majko u celoj toj priči? Gde je ono, sve polazi iz kuće ili sad sve polazi iz vrtića?”, otvorila je polemiku jedna tviterašica.

Jednim komentarom, rasprava je poprimila potpuno novi tok i postavilo se pitanje da li je dopustivo da vaspitačica ima višak kilograma.

“Meni je najgora varijanta nesređena vaspitačica sa viškom kg koja ne može ni da se savije niti da potrči sa decom…”, poručila je jedna tviterašica i započela žestoku raspravu.

“Kako god, mislim da je degutantno da je čovek debeo, a i ja lično nikada ne bih upisala decu kod debele vaspitačice, šta god Vi mislili. Vežba i dijeta nikome ne škodi. Pozdrav”, poručila je na kraju komentatorka na koju se obrušio tviter.

Ipak, neki su pokušali da smire situaciju i sve okrenu na šalu, te aludirali na to da je možda ocu za oko zapala vaspitačica.

Kurir.rs/A.A.