NJIH DVE SU BILE NA RATNOJ NOZI U ZVEZDAMA GRANDA! Viki Miljković SADA otkrila u kakvom je odnosu sa Jelenom Karleušom!

Showbizz

Početak nove sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” obeležio je transfer godine, kada je na mesto Jelene Karleuše došla Svetlana Ceca Ražnatović.

Viki Miljković godinama je deo ovog takmičenja, a iako je pevačica sa dugogodišnjim iskustvom, često je bila prozivana od strane svojih kolega, kojima je bila najlakša meta za štalu.

Poznato je da se Viki i Jelena nisu slagale u većini slučajeva. Pamti se scena kada je Jelena gađala Viki flašicom vode, da bi je potom i ispolivala, a sve zbog toga što joj je Miljkovićeva upadala u reč.

Još jedna svađa o kojoj se pričalo ticala se toga ko je veća zvezda. Viki je, naime, u jednoj emisiji rekla Ani Bekuti da je Karleušina “uvlakuša”, što Jelena nije mogla da prećuti.

– Viki, ti nikada nećeš biti popularna. Ti si, bre, „koka-kola, marlboro, suzuki“. Koliko imaš fanova na društvenim mrežama? Ti si niko i ništa! Doveli su te ovde da te ja pojedem za doručak, da te zaje*avam. Ovde si dovedena da budeš meso meni – urlala je JK, a Viki je pokušala da se odbrani.

A po čemu si ti poznata? – rekla je Viki.

Zbog svih svađa koje su imale i razmene ponekad i ne tako lepih reči, na poslednjem snimanju nove epizode “Zvezde Granda” sreli smo Viki, pa smo je upitali da li se čula sa Jelenom otkad je napustila žiri i da li su izgladile odnose.

– Ne, mi se generalno i dok smo bile zajedno u žiriju nismo čule privatno, nismo se družile privatno, pa se tako nismo ni sada čule – rekla je Viki.

– Nikad ne znamo šta nas čeka kada dolazimo na snimanja, uvek bude spontano, zato i jesmo interesantni i dobra nam je gledanost, jer ništa nije izrežirano, ništa nije namešteno – kaže Viki, te se osvrće na Cecu:

– Sa Cecom se ja godinama najbolje slažem, ali sa svima sam ja dobra, to se sve u trenutku desi šta se desi i idemo dalje – zaključila je pevačica.kurir.rs