KONOBAR POSTAO HEROJ NACIJE: Šef ga u 3 ujutru zvao da dođe da radi na slobodan dan, njegov odgovor postao viralan!

Zanimljivosti

Britanski konobar postao je heroj nakon što je njegova poruka šefu o ostavci postala viralna.

Sve je počelo kada mu je šef u 3 ujutru napisao da bi trebalo da dođe na posao sledećeg dana i radi smenu od 11 do 22 sata, iako je imao slobodan dan. Konobar je ljubazno odgovorio da ne može jer ima slobodan dan.

Ali tada se ton poruka njegovog šefa drastično promenio i rekao mu je da mora da bude „timski igrač“. “Ne možete misliti samo na sebe”, napisao je on, prenosi TudejUKnjuz.

“Zašto mi tek sada, u 3 ujutro, govorite da sutra moram da radim u 11 sati? Popio sam nekoliko pića i ne osećam se dovoljno dobro da dođem na posao mamuran i da radim toliko dugo na slobodan dan “, objasnio mu je konobar, ali gazda sa kojeg se potom spustio na još niži nivo i napisao mu da„ nije dobro previše se napiti “.

“Hoćete li reći konobaru da ne pije u slobodno vreme? Hoćete li reći kuvarima da ne jedu kada ne rade?” upitao je konobar sa “osmehom”. Rekao je i da bi možda došao na posao da ga je šef nazvao u razumno vreme, a ne u 3 ujutru.

Šefu se to nije dopalo i rekao mu je da će razgovarati o njegovom stavu kada dođe na posao. Konobar je zatim „pukao film“ i dao ostavku. Rekao je šefu da ima mnogo drugih koji traže konobare i da mu je dosta. Kad mu je šef napisao da mu je žao, samo ga je kratko opsovao: poljubi me u dupe .

Konobar je ubrzo postao heroj viralnog sveta zbog otkaza nakon što ga je šef grubo hteo naterati da radi slobodan dan – a on je to prijavio u 3 ujutru.

Kurir.rs/Net.hr