Ceca branila Viki, žestoko se obrušila na Bekutu i Bosanca: Šta ima da im se pravdaš? Nek oni donesu svoje diplome!

Uncategorized

Ceca branila Viki, žestoko se obrušila na Bekutu i Bosanca: Šta ima da im se pravdaš? Nek oni donesu svoje diplome!

Nakon nastupa Đorđa Žunića (27) iz Arilja, koji je dobio samo jedan glas od Đorđa Davida, započeta je velika polemika među članovima žirija, koja se naravno završila svađom.

Bosančev komentar da kandidat pjeva kao da ima vruć krompirić u grlu, zaparao je uši Ceci koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza:

– To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove ”krompirić”.

– Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama- poručila je Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

– Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da provjerimo šta si ti čitala – bila je oštra Bekuta prema pjevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Violetu da odgovori koje godine i gdje je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspjela da uči i da se bavi pjevanjem.

Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htjela da pojasni još toga, umiješala se Ceca.

– Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila- rekla je pjevačica.

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi javnog servisa.

– Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvijek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik. Grand.online