Ovo je djevojka Draška Stanivukovića koju je navodno varao sa Tanjom Savić: Pisalo se da je u to vrijeme bio i s ovom pjevačicom!

Showbizz

Ovo je djevojka Draška Stanivukovića koju je navodno varao sa Tanjom Savić: Pisalo se da je u to vrijeme bio i s ovom pjevačicom!

Pjevačica Tanja Savić navodno je u vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem, a prva je o tome govorila voditeljka Jovana Jeremić.

Naime, ona je u “Paparaco Lovu” istakla kako je Tanja od javnosti krila ljubav sa političarem koji je imao djevojku. Njegova djevojka nije se često pojavljivala javnosti, ali su na Instagramu objavljivali zajedničke fotografije.

Inače, šuškalo se da je Kija Kockar bila u vezi sa Draškom. Ipak, Kija je to demantovala i naglasila da joj je političar samo prijatelj.

“Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu”, rekla je Kija za Kurir u avgustu.

Podsjetimo, Tanja se oglasila i nije željela mnogo da priča o aferi sa Stanivukovićem.

“Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi!”, istakla je Savićeva za domaće medije. kurir.rs