Aleksandar (25) je otišao na ROĐENDAN, a onda je počela agonija: “Moj život je postao HOROR film”

Region

Aleksandar (25) je otišao na ROĐENDAN, a onda je počela agonija: “Moj život je postao HOROR film”

Gotovo da nema muškarca koji je odoleo avanturi za jednu noć, ne razmišljajući o posledicama takve odluke. Ali, kad “posledica” zakuca na vrata i saopšti da je na putu novi život, stvari se i te kako preokrenu. Takvo iskustvo doživeo je i Aleksandar (25) koji je svoju priču ispričao prošle godine, a njegovu ispovest vam prenosimo u celosti.

Naime, on je prošlo leto završio u krevetu sa devojkom koju je tek upoznao na rođendanu porodičnog prijatelja.

Posle višemesečnog rada od kuće i izbegavanja izlazaka zbog pandemije, poželeo je da se opusti, a rođendanska proslava bila je idealna prilika za to. Međutim, Aleksandar nije ni slutio da će mu želja za relaksacijom preokrenuti život za 180 stepeni.

– Jedva sam čekao da odem na tu rođendansku žurku, jer je sin našeg porodičnog prijatelja zakupio restoran i baštu i organizovao bend koji će svirati cele noći – priča Aleksandar.

– Bio sam željan provoda, izlazaka i druženja, ali i alkohola, pa sam odmah po dolasku u restoran počeo da pijem. Atmosfera je bila sjajna, došlo je mnogo slavljenikovih prijatelja i prijateljica, a meni je odmah zapala za oko jedna koja je bila posebno provokativno obučena.

Imala je na sebi usku haljinu sa dubokim dekolteom, sve vreme je plesala i smeškala mi se. Shvatio sam to kao poziv za flert, pa se cele večeri nisam odvajao od nje.

Kad se rođendanska proslava završila, Aleksandar je ponudio devojci sa kojom je proveo veče da je otprati do kuće. Usput je saznao da je samohrana majka, da ima petogodišnju devojčicu koja živi kod njenih roditelja i da povremeno radi kao manekenka na modnim revijama.

– Kad smo stigli do njenog stana, pozvala me je da uđem i odmah smo počeli da se ljubimo. Pošto-poto sam želeo da vidim njeno neverovatno telo. Nije se bunila. Kad smo krenuli u akciju, predložio sam joj da koristim k*ndom, ali ona mi je rekla da već pije tablete i da nema potrebe da brinem.

Bila je to jednokratna zabava, pijana noć koju sam mislio da ću pamtiti samo po divljem s*ksu…

Međutim, ona se dva meseca kasnije pojavila pred vratima stana u kom žive moji roditelji i čestitala im što će postati baba i deda – prepričava Aleksandar.

Šokirani roditelji odmah su obavestili sina o uznemirujućoj poseti, podsetivši ga da ni pod tačkom razno ne sme da utiče na devojku da prekine trudnoću.

– To mi nije ni padalo na pamet, ali sam je odmah pozvao i pitao zašto nije razgovarala sa mnom.

Nije imala baš jasan odgovor. Još veći šok je usledio kada je rekla da nije baš sasvim sigurna da je dete moje, jer je dve večeri posle naše avanture završila sa nekim drugim u krevetu.

Istakla je da od mene ne očekuje ništa, čak ni da priznam očinstvo ako je dete moje, samo je htela da me obavesti da ću možda dobiti dete.

Moj savršeni život odjednom se preobratio u horor film: postaću otac, i to “vikend otac”, a dete će roditi žena koju tek poznajem i koja tek tako menja muškarce. Očajan sam, ne znam šta da radim – jada se Aleksandar. (objektiv.rs)