“Prošla sam PAKAO”: Voditeljka smršala više od 20 kilograma, tvrdi da se plašila da li će da PREŽIVI

Showbizz

Nataša Aksentijević ispričala je da je na ovom putu imala i svesrdnu pomoć psihologa, jer je na momente želela da odustane

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević smršala je više od 20 kilograma i kaže da je to tek početak. Na ovom putu prošla je, kako kaže – pakao.

– Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum – kaže Nataša Aksentijević i dodaje da joj je na ovom putu najteže palo odricanje od svega na šta je navikla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
– Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim – ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim – ispričala je voditeljka i dodala da će u njenoj novoj emisiji pod nazivom “Na moj način” koja uskoro kreće sa emitovanjem, gledaoci moći da dobiju brojne korisne savete na ovu temu.

– Gledaoci mogu da očekuju otkrivanje do sada neotkrivenih tajni, salve smeha i zabave, strogo čuvane recepte i izuzetno korisne savete.

Nataša Aksentijević ispričala je da je imala i svesrdnu pomoć psihologa, jer je na momente želela da odustane.

– Moja osnovna misao vodilja je da pokažem svima da možete da živite normalno i da mršavite – kaže glumica i voditeljka Objektiv.rs