BRENA I BOBA ZAVRŠILI NA SUDU: Neviđeni skandal u porodici Živojinovića, EVO ŠTA SE DESILO

Svijet

Vijest da je prošle nedelje u mađarskom gradu Nadašu održano veliko ocjenjivanje vina u organizaciji pečujskog vinskog magazina Pecsi Borozo, i da su od 130 vrsta, koliko je degustirano, dva srpska osvojila trofeje, oduševila je sve naše poklonike ovoj rajskog napitka.

A činjenica da je njihovo već čuveno belo vino odnijelo značajan trofej, oduševila je suvlasnike vinarije iz Šida – nekadašnjeg teniskog asa, danas uspješnog poslovnog čovjeka Slobodana Bobu Živojinovića i njegovog dojučerašnjeg prijatelja i saradnika.

No,suvlasnici poznate vinske kompanije nisu zajedno mogli da proslave ovaj uspjeh

Naime, oni su trenutno u sudskom sporu. Iako je ovaj sve poznatiji i priznatiji vinski brend jedna od tački poslovne karijere na koju je suprug Lepe Brene najponosniji, došlo je do razmimoilaženja te su se nekadašnji bliski saradnici našli na sudu.

Mada je ovaj slučaj sigurno neprijatan za cijelu porodicu Živojinović, oni nimalo nisu klonuli duhom, naprotiv. Šarmantni Boba je vrlo opušten, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, kao i Lepa Brena, koja je cijele prošle nedjelje bila na predrođendanskom proputovanju tom zemljom sa sestrom Faketom i nekoliko bliskih prijateljica.

Lepa Brena, kao i cijela porodica Živojinović, bila je dosta angažovana na početku promocije vinarije, te su svi zajedno, sa Filipovom suprugom Aleksandrom Živojinović, prisustvovali predstavljanju porodične vinarije u Beogradu.

Nije malo energije unio svaki član poznate porodice u promociju kvalitetnih sorti vinarije po svojim širim krugovima prijatelja i poznanika, te je jasno da im je veoma važno da Boba iz sudskog spora izađe kao pobjednik. Osim mnogo energije i materijalnih sredstava, Brenin suprug je uložio dugi niz godina u razvijanje svih sorti vina koje danas dobijaju nagrade.

Novi.ba/Espreso.rs