ANA SEVIĆ PROFITIRALA OD RAZVODA, MARINI NI FENING: Marina nakon raskida vjeridbe zarađuje ogroman novac, EVO ČIM SE BAVI SADA

Showbizz

Marina Gagić profitirala je od raskida veridbe s Darkom Lazićem. Ona, otkako više nije s pjevačem, živi od reklama na Instagramu. I to, kako kažu njeni pprijatelji, odlično zarađuje, čak i do 3.000 eura mjesečno.

Otkako nije sa Lazićem, njoj je broj pratilaca na društvenoj mreži porastao, pojavljuje se u medijima, pa je to postalo zanimljivo mnogima da joj ponude saradnju. Sudeći prema njenom profilu, ona je prvo počela da reklamira jedan butik u Novoj Pazovi, ali se sad spisak klijenata proširio.

Marina je, što bi rekli oni koji je poznaju, na pravi način iskoristila popularnost koju je stekla kao bivša vjerenica, ali i majka sina Darka Lazića. Dok je bila u vanbračnoj zajednici sa folkerom, koji je već uveliko u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, Gagićeva se nije eksponirala. Ni u medijima, niti previše na Instagramu. Ona se posvetila porodičnom životu, a Lazić je bio taj koji je zarađivao. Stvari su se promenile nakon što je riješila da ga ostavi, jer više nije htjela da trpi njegove poroke, prevare i bahat način života.

Ona više nema Darkov novac, pa je počela sama da zarađuje. Postala je blogerka, a reklame se samo nižu. Sada na svom profilu preporučuje, osim garderobe, i šminku, restorane, smještajne kapacitete van Beograda i druge stvari. Neke objave dijeli na stori i, kako kažu upućeni, cijena je oko 500 eura, dok su objave na zidu profila, koje trajno ostaju i do 1.000 eura. Iako sada lijepo zarađuje, Marina neće odustati da natjera bivšeg da izmiruje svoje obaveze.

Ona tvrdi da Lazić ne viđa često dijete i ne daje mu novac, zbog čega je riješila da ga tuži. Kao što je Kurir pisao, Gagićeva traži puno starateljstvo i mjesečnu alimentaciju u iznosu od 500 eura. Prvo ročište je za nešto manje od mjesec dana, a Darko je izjavio za Svet da se neće složiti sa njenim zahtjevom i da je ona ta koja mu brani da viđa dijete.

– Uveijk kada zovem da vidim dijete, Marina je u gužvi, nešto završava, nema vremena, pa se onda ne javlja na telefon. Meni moj sin jako fali, glupo je to i da napominjem. Složio sam se da deijte treba da bude sa majkom, ali mi je želja zajedno da ga odgajamo, to sa njom ne može. Tako da tu želju da ima apsolutno starateljstvo nad sinom može samo da sanja, jer to necu dozvoliti. Složio sam se i da alimentacija bude 500 eura, dajem i više od toga. Ne gledam kad koliko dam jer je to moje dijete i naravno da mu nikad neće ništa faliti, iako svi koji su upućeni u priču kažu da je tolika alimentacija pretjerana. Ne bunim se, ne kukam. Pomagao sam drugima, pa logično da ću za svoju djecu dati i posljednji dinar – rekao je Darko.

Izvor:Kurir