Osoba koju je policija htjela da ispita o ub.stvu Đokića napustila Srbiju: Prešao granicu u kritično vrijeme!

Uncategorized

Osoba koju je policija htjela da ispita o ub.stvu Đokića napustila Srbiju: Prešao granicu u kritično vrijeme!

Policija raspolaže operativnom informacijom ko je osoba koja je, po svemu sudeći, tipovala tročlanu porodicu Đokić, čija su tijela nađena prije tri dana u jednoj jami pored smetljišta u ataru sela Moravac, nedaleko od Aleksinca.

Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i kćerka Lidija (26) brutalno su ub.jeni iz vatrenog oružja, sa po najmanje dva metka u glavu i grudi, pokazala je obdukcija. Poslije zločina tijela su spaljena, a potom naslagana jedno na drugo u rupi.

Kako se saznaje, vatra je najviše oštetila tijelo djevojke. Prema nezvaničnim informacijama, monstruozno ub.stvo je počinila najvjerovatnija razbojnička grupa, koja je imala pomoć nekog iz ovog kraja, koji detaljno poznaje teren.

– Čovjek sa kojim smo htjeli da obavimo razgovor je van zemlje. On je regularno prešao granicu u takozvano kritično vrijeme, odnosno u vrijeme nestanka i pronalaženja tijela Đokića. Njegov izlazak iz Srbije zabilježile su i kamere. On je u novčanim problemima, ali nemamo podatak da li je pozajmljivao novac od Đokića, odnosno da li im je dugovao. Neki tragovi ukazuju da je on mogao da organizuje ovaj zločin – navodi sagovornik blizak istrazi.

Sumnja se da su Đokići ub.jeni u automobilu, a ne isključuje se ni mogućnost da je oružje imalo prigušivač, jer nema svjedočenja da su se čuli pucnji. Takođe, kako se sumnja, ub.ce su navodno pokupile čaure, ali postoji mogućnost da su napravile propust, pa bi pronađena čaura mogla da bude jedan od ključnih dokaza. ekskluziva.ba/novosti

Odgovori