Ceca ponovo potkačila Bosanca: To je primitivni humor!

Showbizz

Ceca ponovo potkačila Bosanca: To je primitivni humor!

Folk zvijezda Ceca Ražnatović prokomentarisala je nesuglasice sa kompozitorom Draganom Stojkovićem Bosancem i njegovom kćerkom, pjevačicom Aleksandrom Džižom Stojković, a žestok komentar imala je na članove žirija “Zvezda Granda”.

Naime, Bosanac je u posljednjoj emitovanoj emisiji “Zvezde Granda” rekao da je Ceca “popularan pjevač”, naglašavajući da je on dobar kompozitor i da će od kandidatkinje u takmičeenju napraviti zvijezdu, a Ražnatovićeva je tada upitala Bosanca “zašto od kćerke nije napravio zvijezdu, kad je tako dobar producent”.

Nakon emisije i pjevačicinog komentara, oglasili su se Dragan i njegova kćerka Džidža, a na pitanje da prokomentariše njihove izjave, Ceca je odgovorila:

– Nema komentara, sve ste čuli, da li treba nešto da se komentariše? Šta sam ja rekla za bilo koga loše? Za mene je rečeno, moram da se branim, to je bio konkretan primjer, a ne uvreda. Ja sam bila uvrijeđena, valjda ste toga svjesni.

Na pitanje da li je očekivatelegraf.rsla da od početka prema njoj krenu žestoko, da je nimalo ne štede kolege u muzičkom takmičenju, Ražnatovićeva je žustro odbrusila.

– To je vama žestoko? To je primitivni humor, to nije žestoko! – dodala je Ceca za medije.

Odgovori